Finantare

Posted by admin 31/03/2017 0 Comment(s)


 

Doriti sa achizitionati utilaje agricole prin fonduri europene ?

 

Agricolsfera, impreuna cu partenerii nostri va propune o solutia optima de consultanta si finantare pentru afacerea dumeneavoastra. Consultantii nostri va asigura toate sansele sa va dezvoltati afacerea fara riscuri,prin accesarea finanțărilor nerambursabile și asigură suportul necesar pentru finalizarea investiției. .

 

Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020 este programul prin care se acorda fonduri nerambursabile in agricultura de la Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei pentru dezvoltarea economico – sociala a spatiului rural din Romania.

PNDR sustine dezvoltarea mediului rural printr-o abordare strategica ce vizeaza restructurarea si cresterea eficientei exploatatiilor agricole, gestionarea durabila a resurselor naturale si diversificarea activitatilor economice, crearea de locuri de munca, precum si imbunatatirea calitatii vietii din zonele rurale.

 

Astfel pentru creșterea competitivității exploatațiilor agricole prin dotarea cu utilaje și echipamente, înfiinţarea, modernizarea și/ sau extinderea unităţilor de procesare, înființarea de ferme si plantatii se pot face investitii precum :

  

Construirea si modernizarea silozurilor

Achizitionarea de tractoare noi, combine de recoltat, masini, utilaje, instalatii, echipamente si accesorii si echipamente specializate

Achizitionarea de noi mijloace de transport specializate

Inlocuirea plantatiilor viticole din soiuri nobile ajunse la sfarsitul ciclului biologic

Infiintarea plantatiilor de pomi, arbusti fructiferi si capsuni

Infiintarea pepinierelor de vita de vie, pomi fructiferi si arbusti, alti arbori

Investitii pentru producerea si utilizarea durabila a energiei din surse regenerabile in cadrul fermei

Investitii pentru infiintarea de culturi de specii forestiere cu ciclu de productie scurt si regenerare pe cale vegetativa, in scopul producerii de energie regenerabila

Investitii in apicultura

Investitii pentru procesarea produselor agricole la nivelul fermei, cuprinzand echipamente pentru vanzarea acestora, inclusiv depozitare, racire etc.

Investitii necesare adaptarii exploatatiilor pentru agricultura ecologica

Investitiile necesare realizarii conformitatii cu standardele comunitare

 

Informatii suplimentare privind accesarea fondurilor europene puteti gasi aici.