Masina de tuns CL 62

Mulțumită modelului CL 62 manevrabilitatea tăierii ierbii înalte și a altor plante devine rapidă și eficientă. Teren denivelat, pante abrupte sau diferite obstacole niciodată nu reprezintă o problemă pentru CL 62! 

      Are greutatea distribuită perfect și roțile speciale de tractor oferă o aderență excepțională în toate condițiile. Puntea tăietoare găzduiește un diametru  de 620 de mm, lamă unică, care produce un finisaj foarte bun la tăierea gazonului, făcând-ul o mașină ideală și pentru uz profesional și pentru uz personal. 

   

 Puntea tăietoare al CL 62 este montat în partea din față, prin urmare permițându-i operatorului să tăie sub ramurile joase și arbuști. Iarbă înaltă, crânguri și arbuști sunt direcționate în puntea tăietoare care le tăie cu o lamă care este alcătuită dintr-un oțel special. Materialul tăiat este descărcat în partea din spate. Dacă este necesar, diafragma frontala a puntei tăietoare se va ridica automat când va intră în vegetație înaltă fără a fi strivit în jos, și crește în mod considerabil eficiența de tăiere. 

 Tensiunea curelei puntei tăietoare este auto-ajustabilă, iar curea funcționează intodeauna în plan orizontal 

 

Puntea tăietoare este în totalitate făcută din oțel, înălțimea de tăiere poate fi ajustată de la un minim de 50 de mm l un maxim de 110 mm. Ajustarea este progresivă și poate fii reglată cu ușurință prin intermediul unei roți de mână. 

Vârfurile lamei punții tăietoare sunt proiectate cu un profil special, așa încât să reducă zgomotul și să garanteze o calitate excelentă chiar și pe peluzele englezești. 

Profilul lamelor este reversibil cu dublă margine de tăiere: atunci când o margine este uzată, este posibil să se reverseze și să se foloseasa cealaltă margine de tăiere. 

Maximul de 110mm în înălțime de tăiere este ideal, mai ales în situația în care pământul este denivelat și mai ales pentru a evitată mormanele din suprafața. 

Puntea tăietoare are frontal o roată solidă. În timpul tăierii pe o denivelare, rotația roții din față poate fii blocată spre a ușura mișcarea frontala. Blocarea/deblocarea se face foarte ușor și nu necesită alte unelte. 

  

 Mașinăria a fost concepută cu distribuție egală de greutate, resultand un foarte scăzut centru de greutate, succendand într-o masinărie perfect echilbrata. 

 În timpul operațiunii de tăiere, ghidon poate fi operat cu o mână, astfel încât este posibil să se adapteze înainte și invers mișcării prin intermediul manetei de comandă, poziționat pe ghidon 

 

Ghidonul CL62 poate fi ajustat prin două metode: În înălțime, să se adapteze utilizatorului, și lateral, facilitând operațiile de tăiere în condiții dificile, precum tăierea sub crengi sau în prezența mai multor obstacole.

Transmisia CL62 este hidrostatica, viteză este în continuu variablia, pe distante de la 0 la 6 km/h și de la 0 la 3,5km/h în marșarier.

CL62 are integrată frână pe disc ce permite mașinăriei să se oprească pe dâmburi.

Toate butoanele sunt în poziții confortabile, inclusiv ajustoarele pentru ghidon

Grillo CL62 este alimentat de un motor Briggs and Stratton din seria Intek 950E. Acest motor pe benzină OHV are 223 cc deplasabil și încorporează ultimele inovații tehnice asigurând fiabilitate, emisii slabe, consum mic, performanțe înalte și vibrații care sunt reduse la minim.

Motorul, echipat cu Ready Start System, este foarte ușor de pornit.

Mașinăria, unică în tipologia ei, are chipat cu 4 amortizoare de vibrații pe suportul motorului, care izolează vibrațiile motorului de restul sașiului și asigură opartiuni confortabile periei de tăiere.

 

 CL 62 poate fi păsat cu ușurință în poziție verticală, prin simplă plasare a ghidonului pe pământ. Întreținerea și curățarea punții de tăiere va fii cu ușurință accesibilă 

 Toate componentele, de la cel mai simplu până la cel mai complex, sunt la standarde de calitate înaltă. Șasiul, ghidonul, puntea tăietoare, toate sunt construite de Grillo în Italia, folosind doar materii prime premium și tehnologie de vârf. Toate acestea pentru a menține constant un înalt nivel de calitate. 

  

  

 Lăcuire mașinilor Grillo constă dintr-un procedeu de acoperire cu pulbere dublă electrostatică. La început ele sunt introduse în băile de spălare și preparare, apoi un strat protector este aplicat odată cu coacerea din cuptor, acest lucru se dovedește a fi cea mai bună bază pentru aplicarea finisajelor. Al doilea strat este format din pulbere de acoperire și mai departe este copt în cuptor la 190 ° C pentru a produce duritatea caracteristică și stralucirea.

 Toate componentele, de la cel mai simplu până la cel mai complex, sunt la standarde de calitate înaltă. Șasiul, ghidonul, puntea tăietoare, toate sunt construite de Grillo în Italia, folosind doar materii prime premium și tehnologie de vârf. Toate acestea pentru a menține constant un înalt nivel de calitate. 

  

  

 Lăcuire mașinilor Grillo constă dintr-un procedeu de acoperire cu pulbere dublă electrostatică. La început ele sunt introduse în băile de spălare și preparare, apoi un strat protector este aplicat odată cu coacerea din cuptor, acest lucru se dovedește a fi cea mai bună bază pentru aplicarea finisajelor. Al doilea strat este format din pulbere de acoperire și mai departe este copt în cuptor la 190 ° C pentru a produce duritatea caracteristică și 

Caracteristici tehnice
Traction 2WD
Tip motor Briggs & Stratton Intek 950E Series OHV
Capacitate 223 cc, 1 Cilindru
Inaltime de ridicare 1000 mm
Lungime 1969 mm
Putere 5.6 HP (4.2 kW)
Alimentare Bnezină
Latime 707 mm
Pornire Manuală
Viteza Frontal 6 km/h Marşarier 3,5 km/h
Capacitate rezervor 1,1 L
Platoul de taiere Descărcare de gestiune din spate cu deschidere de basculare frontală
Transmisie Hidrostatică
Configuratia de taiere 1 lamă rotitoare
Latimea de taiere 620 mm
Inaltimea de taiere De la 50 la 110 cm
Roata frontala Impenetrabil
Rotile de directie 4.00-8 roţi de tractor
Viteza periferică a lamei 74 m/s
Greutate 90 kg
Frana de mana Prin mâner
Ghidon Reglabil în înălţime şi lateral
Capacitatea de cosire/h (indicativ) 2000 m^2/h

Masina de tuns CL 62

  • Cod produs: CL 62
  • La comandă

Solicită ofertă


  • $0.00
  • Fără TVA: $0.00